نکات اساسی بیمه نامه آسانسور که باید به آن توجه کنیم

آشنایی با نکات اساسی بیمه نامه آسانسور که باید پیش از خرید بدانید.

نکات اساسی بیمه نامه آسانسور

با پیشرفت صنعت و تکنولوژی و زندگی شهر نشینی، حضور آسانسور در ساختمان‌ها امری ضروری است. آسانسورها شیوه زندگی و جابجایی افراد را تا حد زیادی تغییر داده‌اند. البته همین جعبه جادویی که باعث جابجایی راحت شما بین طبقات می‌شود، ممکن است برای شما خطراتی نیز به همراه داشته باشد. به طوری که بر اساس آمار رسمی، در کشور آمریکا سالانه 27 نفر افراد در حوادث آسانسور جان خود را از دست می‌دهند. تعداد افراد مصدوم در سوانح آسانسوری این کشور نیز 10 هزار نفر در سال است. به منظور سلامت افراد و کاهش خسارات جانی و مالی، استفاده از بیمه آسانسور توصیه می‌شود. در این مطلب شما را با نکات اساسی بیمه نامه آسانسور آشنا می‌کنیم.

بیمه آسانسور چیست؟

اجازه دهید قبل از ذکر نکات اساسی بیمه نامه آسانسور، شما را با مفهوم بیمه آسانسور آشنا کنیم. ممکن است در آسانسورها حوادث زیادی رخ دهد و منجر به خسارات جانی و مالی شود. در این شرایط بیمه مسئولیت آسانسور بهترین پشتوانه جبران و پرداخت این خسارات به افراد است. بر اساس قانون بیمه آسانسور، شرکت بیمه متعهد می‌شود که همه پوشش‌های مندرج در بیمه نامه را که در ادامه ذکر می‌کنیم به عهده بگیرید. لازم به ذکر است که میزان پرداخت خسارت توسط شرکت بیمه تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه است.

  • پوشش‌های جانی و مالی مانند فوت
  • نقص عضو
  • هزینه‌های پزشکی
  • خسارات مالی

شما می‌توانید با مطالعه مهم‌ترین مزیت و دلیل اهمیت بیمه آسانسور، بیشتر به ضرورت بیمه آسانسور و نکات مربوط به آن پی ببرید.

نکات اساسی بیمه نامه آسانسور

به گزارش کابین نیوز، ذکر موارد زیر در بیمه نامه آسانسور الزامی است و این موارد از جمله نکات اساسی بیمه نامه آسانسور هستند.

  • آدرس دقیق محل نصب آسانسور مطابق مشخصات مندرج در گواهینامه ایمنی آسانسور
  • شماره پلاک ثبتی ملک مطابق مشخصات مندرج در گواهینامه ایمنی آسانسور
  • درج ظرفیت آسانسور به نفر و کیلوگرم
  • درج تعداد توقف آسانسور
  • درج عبارت “مدیر ساختمان و مالکان ساختمان به صورت بی نام جزء ذینفعان بیمه نامه هستند “.

مفهوم اصطلاح “بی نام” در بیمه آسانسور

شاید گزینه آخر نیاز به کمی توجه داشته باشد. واژه “بی نام” در صنعت بیمه یک اصطلاح حقوقی است و پرداخت خسارت به ذینفعانی که بیمه نامه برای آنها به صورت بی نام صادر شده باشد، مستقل از اینکه در زمان خرید بیمه نامه چه شخص یا اشخاصی ذینفع بوده­‌اند، ممکن خواهد بود.

  • چنانچه مدیر ساختمان یا مالکین در مدت اعتبار بیمه نامه تغییر کنند، امکان پرداخت خسارت با توجه به صدور بیمه نامه به صورت “بی نام” به مدیر و مالکین جدید امکان پذیر است.
  • توجه داشته باشید که عدم درج نام ذینفعان در بیمه نامه به معنی “بی نام” بودن آن نیست و لازم است عبارت “مدیر ساختمان و مالکان ساختمان به صورت بی نام جزء ذینفعان بیمه نامه هستند ” در بیمه نامه درج گردد.
  • بیمه گذار(خریدار بیمه نامه) می‌­تواند شرکت فروشنده یا سرویس و نگهدار آسانسور، مدیر یا مالک ساختمان باشد.
  • بیمه نامه نباید پرداخت خسارت را مشروط به شرایط خاص نماید، مگر اینکه آن شرط جرء الزامات بازرسی فنی آسانسور باشد. نظیر: لزوم اعتبار قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور در طول مدت اعتبار بیمه نامه و نظایر آن.
  • بیمه نامه نمی‌­تواند بخشی از ظرفیت یا تعداد توقف آسانسور و یا تعدادی از مالکان ساختمان را پوشش دهد و چنین بیمه نامه­ای قابل پذیرش نیست.

مطالب مرتبط:

شرایط عمومی بیمه مسئولیت دارندگان آسانسور در قبال استفاده کنندگان

حوادث در آسانسور و راه های جلوگیری از آن

حرف آخر 

تقریبا بیشتر افراد با لزوم تهیه بیمه آسانسور برای ساختمان خود آشنا هستند. نکاتی که در این مطلب ذکر کردیم، از جمله نکات اساسی بیمه نامه آسانسور هستند که باید هنگام تهیه بیمه مدنظر قرار دهید. با خرید از شرکت‌های معتبر بیمه می‌توانید از بابت وجود این نکات در بیمه نامه خود مطمئن باشید. برای اطلاع بیشتر از بیمه آسانسور و سایر نکات آن نیز می‌توانید کابین نیوز را به صورت مداوم دنبال کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

بنر کیوان فراز
بنر نیکان
بنر اوج فراز
moradi trade
بنر کارالیفت
بنر mgm hydraulic
بنر تکساز آسانبر سمامی
بنر بازرگانی آراس
لیفتراک آرکا جم
مطالب اخیر
گروه صنعتی فاخر