کمک نصاب آسانسور شخصی است که وظیفهی آمادهسازی تجهیزات نصب آسانسور، موتورخانه، چاه و کابین آسانسور را با رعایت آخرین نسخه استاندارد ملی ایران و اصول ایمنی بر عهده دارد.
کمک نصاب آسانسور کیست و چه وظایفی دارد؟

نعیمه گلی، کابین نیوز – همانطور که میدانید برای نصب و راهاندازی آسانسور و همچنین تعمیر و نگهداری آن به نصابان و تکنسینهای فنی باتجربه و ماهر نیاز داریم. در شغل آسانسور هر فرد با توجه به مهارت خاص خود در زمینهی مربوط به فعالیت میپردازد. کمک نصابان آسانسور یکی از حوزههای فعالیتی هستند که شاید کمتر به آنها توجه شود اما وظیفهای بسیار مهم را بر عهدهدارند. در این مقاله به معرفی کامل کمک نصاب آسانسور، وظایف و درآمد آنها میپردازیم.
کمک نصاب آسانسور کیست؟
کمک نصاب آسانسور کسی است که وظیفهی آمادهسازی تجهیزات نصب آسانسور، موتورخانه، چاه و کابین آسانسور را با رعایت آخرین نسخه استاندارد ملی ایران و اصول ایمنی بر عهده دارد.
وظایف کمک نصاب آسانسور چیست؟
با توجه به تعریف شغل کمک نصاب آسانسور میتوان فهمید که آنها شغل بسیار مهمی را بر عهدهدارند به همین دلیل به بیان برخی از وظایف کمک نصابان میپردازیم.
- تعیین چیدمان اجزای سیستم
- انتخاب اجزای مورد نیاز برای نصب یا تعمیر بر اساس نقشههای موجود
- نصب کابین آسانسور و اجزا و تجهیزات مربوط به آن
- اتصال سیمکشی برق به تابلو فرمان و موتور آسانسور
- تست تجهیزات تازه نصب شده برای اطمینان از مطابقت آنها با مشخصات تجهیزات
- عیب یابی ترمزها، موتورها، سوئیچها و سیستمهای کنترل
- تعمیر یا تعویض قطعات معیوب به منظور بهبود عملکرد آسانسور
- انجام تعمیر و نگهداری پیشگیرانه و بازرسی آسانسورها و پلهبرقیها به صورت برنامه ریزی شده برای اطمینان از رعایت مقررات ایمنی و قوانین ساختمان
- نگهداری سوابق تمامی خدمات تعمیر و نگهداریهای مربوط به آسانسور
بیشتر بخوانید:
راهنمای ورود به شغل نصاب آسانسور(بازار کار+ درآمد+ نحوه دریافت مدرک)
سطح درآمد نصابان آسانسور چقدر است؟
شاید شما هم شنیده باشید که درآمد شغل در حوزه آسانسور درآمد خیلی بالایی است. البته این صحبتها تا حدودی درست است و در کشور ما با توجه به مهارت فرد، میزان درآمد میتواند بالا باشد اما باید این موضوع را هم در نظر بگیرید که این شغل علاوه بر درآمد خوبی که میتواند برای فرد داشته باشد؛ خطرناک و حوادث بسیار زیادی هم دارد که سلامت کارکنان را تهدید میکند.
در رابطه با کمک نصابان آسانسور اگر فردی به این حرفه علاقهمند باشد و دورههای آموزشی تئوری و عملی را برای یاد گرفتن این حرفه گذرانده باشد، میتواند در ایران ماهیانه حدود ۲۰میلیون تومان یا بیشتر درآمد داشته باشد.
مطالب مرتبط


